Paragram och Mediaresult hjälper medieföretag att stärka sin annonsaffär

Paragram i samarbete med Mediaresult kan nu erbjuda ett ännu starkare stöd till Medieföretag i att utveckla sin annonsaffär. Tillsammans med Mediaresult och deras spetskompetens i att förstå annonsörens målgrupper och effekten av olika mediekanaler kan vi nu hjälpa er på medieföretagen att vässa ert erbjudande, stärka er relation med kunderna och erbjuda kunderna en bättre totalservice. Skicka ett mejl till mig (hakan.helander@paragram.se) så bokar vi ett möte/videomöte där vi diskuterar era utmaningar och möjligheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: