Webbseminarium

Online-lektion

Introduktion till den tekniska sidan av fotografering

28 maj, 2021
12:00 (UTC)

60 minuter

Alyssa kommer att berätta för dig om de viktiga aspekterna av den tekniska sidan av digital fotografering. Lektionen kommer att lära dig hur du använder de olika funktionerna i din digitalkamera, så att du äntligen ska veta vad alla de där knapparna faktiskt gör.

Ta med dina frågor till webbseminariet för en live-frågestund.

Vad du lär dig:

– Brännvidd
– Slutartid / Exponering
– Bländare / Skärpedjup

Alyssa Jackson
Fotograf på GTX

Jag fotograferar med naturligt ljus och har specialiserat mig på porträtt av icke-modeller. Jag strävar efter att mina verk ska vara unikt vackra, utan att försöka för hårt. Min passion är att utforska min kreativitet samtidigt som jag dokumenterar viktiga ögonblick i mina kunders liv.

Jag är baserad i New York och arbetar för närvarande på GTX Studio. Jag tar också en hel del porträttfoton samt gör uppdrag för byråer.

Datum:
28 maj 2021

Tid:
12:00 (UTC)

Varaktighet:
60 minuter

The Endless Movement

Titta på vår prisbelönta showreel: 2020 – The Endless Movement.

Registrera dig för att gå med

Platserna är begränsade så se till att anmäla dig snart för att reservera din plats!

”Jag gillade verkligen lektionen. Jag skulle verkligen rekommendera den här lektionen till nybörjare och till människor som jag som behöver konsolidera den kunskap som de har samlat på sig med tiden.”
Beth S.

”Lektionen var utmärkt och väl strukturerad. Jag har nu en mycket bättre grund att stå på vad gäller digital fotografering och förstår min kameras styrkor och svagheter. Det var det bästa sättet att platta ut en brant inlärningskurva!”
Mason D.

%d bloggare gillar detta: